Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Автор: Полина Паунова, svobodnaevropa.bg, фейсбукСамо няколко неща: Обвинен в

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgАвтор: Полина Паунова, svobodnaevropa.bg, фейсбукСамо няколко неща: Обвинен в
Коментари Харесай

Паунова: Обвинен в 11 престъпления български гражданин, избягал в Дубай, изпрати джиросани акции на футболен клуб на премиера

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Автор: Полина Паунова, svobodnaevropa.bg, фейсбук

Само няколко неща: Обвинен в 11 закононарушения български жител, избягал в Дубай, изпрати джиросани акции на футболен клуб на премиера. Куриерът е публицист, който дращи по вратата на Министерски съвет да съобщи пратката, написа в персоналния си профил във фейсбук журналистката от Свободна Европа Полина Паунова.

Ден по-рано същият министър председател даде обещание първо по-нисък Данък добавена стойност на съществени храни, както и на ресторантьорите от 1 януари 2021 година. Час по-късно главните храни изчезнаха, появи се концепция за книги, също така по-ниският налог можел да влезе в действие незабавно. Наред с това министър председателят предложения финансовия си министър да напусне, в случай че не е склонен. (Не го предложения да напусне обаче като разбра, че живее без наем в жилище на предприемач. А, да прокуратурата не съумява да ревизира тоя случай към този момент повече от година и половина).

Улица се разтече на 11 май.

Друга улица, дето “никога не е била по-красива ” се нагъгри като гъсеница.

По-рано същият упрекнат в 11 закононарушения български жител, от Дубай разгласи, че се виждал с финансовия министър, до момента в който плащал по-малко налози във времето, в което беше най-крупният предприемач у нас.

Народен представител, който има медии, избави гора. След като в тия медии обвиняваше всеки дръзнал да пази природата в страната, че е “част от зеления октопод ”.

Изглежда, че COVID-19 ни е най-малкият проблем, се споделя още в поста на Паунова.

 



Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз. Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза.

Заглушиш ли последните сериозни гласове на дребното останали публицисти, ще чуеш под прозорците си първите разярени крясъци на улицата, а тя не е въоръжена с тефтерче и микрофон, не задава комфортни въпроси и не чака право на отговор от другата страна. А пътят до улицата е къс.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР